Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Άνοιξαν» οι παραγγελίες για το ηλεκτροκίνητο Audi e-Tron

Ένα βήμα πιο κοντά στην εμπορική διάθεση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου βρίσκεται η Audi, η οποία «άνοιξε» το βιβλίο παραγγελιών για την έκδοση παραγωγής του πολλά υποσχόμενου e-Tron.


Το παράδειγμα της Tesla ακολουθεί η Audi, επιτρέποντας στους υποψήφιους πελάτες να καταθέσουν προκαταβολή «δεσμεύοντας» ένα αυτοκινήτο, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το 2019.

Aναλυτικότερα, η Audi δέχεται ήδη παραγγελίες για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-Tron Sportback το οποίο αποκάλυψε τον Απρίλιο στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που απαιτείται για να εξασφαλίσει κανείς από σήμερα ένα από τα πρώτα αντίτυπα του αυτοκινήτου φτάνει τα 2.000 ευρώ και ήδη έχουν υπάρξει αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Μόνο στην Νορβηγία, μία από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη φτάσει τις 5.000, γεγονός που αναδεικνύει τη δυναμική του πρωτότυπου, για την ώρα, Audi.

To Audi e-Tron πρόκειται να αποτελέσει τον βασικό ανταγωνιστή των Jaguar I-Pace και Tesla Model X, υιοθετώντας τις αναλογίες ενός crossover. H αυτονομία του αναμένεται να υπερβαίνει τα 500 χιλιόμετρα και η μέγιστη ισχύς θα φτάνει τους 496 ίππους, γεγονός που καθιστά βέβαιη την παρουσία τουλάχιστον δύο ηλεκτρικών μοτέρ.

Το e-Tron θα αποτελέσει το πρώτο από τα τρία ηλεκτροκίνητα μοντέλα που θα παρουσιαστούν από την Audi μέχρι και το 2020, ενώ στα σχέδια της γερμανικής φίρμας, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της το σκάνδαλο παραποίησης ρύπων, βρίσκεται η εξέλιξη τουλάχιστον 10 αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων μέχρι το 2025.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024