
Την Τετάρτη κρίνεται η συμμετοχή του Παπαπέτρου
Η κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (1/2, 21:00), απέναντι στη Φενερμπαχτσέ των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα, δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης στον Ολυμπιακό και μία μέρα μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, άρχισε την προετοιμασία του. Οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική της Euroleague με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΣΕΦ, έχοντας το... μυαλό στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Η κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (1/2, 21:00), απέναντι στη Φενερμπαχτσέ των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα, δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης στον Ολυμπιακό και μία μέρα μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, άρχισε την προετοιμασία του.
Οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική της Euroleague με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΣΕΦ, έχοντας το… μυαλό στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε και την Τρίτη πρόγραμμα θεραπείας (ταλαιπωρείται από κάκωση αριστερού άκρου ποδός) και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης, όταν και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- «Τυφώνας σε μπουκάλι» ή αλλιώς η «Γαλάζια Πατρίδα» με όρους πολιτικής σκοπιμότητας
- Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
- Τα μέτωπα της Ryanair από την Ελλάδα μέχρι τη Γερμανία



