Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Τετάρτη κρίνεται η συμμετοχή του Παπαπέτρου

Την Τετάρτη κρίνεται η συμμετοχή του Παπαπέτρου

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (1/2, 21:00), απέναντι στη Φενερμπαχτσέ των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα, δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης στον Ολυμπιακό και μία μέρα μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, άρχισε την προετοιμασία του. Οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική της Euroleague με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΣΕΦ, έχοντας το... μυαλό στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (1/2, 21:00), απέναντι στη Φενερμπαχτσέ των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα, δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης στον Ολυμπιακό και μία μέρα μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, άρχισε την προετοιμασία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική της Euroleague με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΣΕΦ, έχοντας το… μυαλό στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε και την Τρίτη πρόγραμμα θεραπείας (ταλαιπωρείται από κάκωση αριστερού άκρου ποδός) και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης, όταν και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024