Ανεπιθύμητοι στο Χαλκειό οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Νέες αντιδράσεις προκαλεί η αναγγελία της επίσκεψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Χίο, για τη συμμετοχή τους σε εκδήλωση του κόμματος για το προσφυγικό.
Νέες αντιδράσεις προκαλεί η αναγγελία της επίσκεψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Χίο, για τη συμμετοχή τους σε εκδήλωση του κόμματος για το προσφυγικό.
Αυτή τη φορά, οι κάτοικοι του χωριού Χαλκειός, που εδώ και περίπου ένα μήνα εμποδίζουν την τοποθέτηση οικίσκων στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Χίου, δηλώνουν ότι διακόπτουν τις κινητοποιήσεις τους για 24 ώρες προκειμένου να μην υπάρξει συσχετισμός των δύο δράσεων.
Μάλιστα, στον πρόχειρο οικίσκο που έχουν τοποθετήσει ως εμπόδιο στα φορτηγά, τοποθέτησαν μια επιγραφή που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα κλειστόν».
Όπως αναφέρουν, και μέχρι της αναχώρησης των στελεχών της «Χρυσής Αυγής», στο χώρο θα υπάρχει μία μικρή ομάδα περιφρούρησης, για την οποία αποφασίστηκε να μην έχει καμία απολύτως επαφή με τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» σε περίπτωση που αυτοί κινηθούν στην περιοχή.
in.gr
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442