Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To ηλεκτρικό τετράθυρο μέλλον δια χειρός Giorgetto Giugiaro

To ηλεκτρικό τετράθυρο μέλλον δια χειρός Giorgetto Giugiaro

Ο Ιταλός σχεδιαστής υπογράφει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα αποκαλυφθεί στην 88η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.


Ένα πρωτότυπο μοντέλο με την υπογραφή του 79χρονου πλέον, θρυλικού ιταλού σχεδιαστή Giorgetto Giugiaro θα βρεθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Αν και επί του παρόντος, οι πληροφορίες που αφορούν το νέο πρωτότυπο μοντέλο είναι περιορισμένες, οι πρώτες συστάσεις αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο sedan.

Το concept car αποτελεί συνεργασία του νέου οίκου GFG που δημιούργησε ο Ιταλός σχεδιαστής με τον γιο του Fabrizio Giugiaro μετά την αποχώρηση του από τον όμιλο VW το 2015, με την κινεζική εταιρεία διαχείρισης ενέργειας Envision.

Όπως επίσης θα περίμενε κανείς από ένα πρωτότυπο μοντέλο του 2018, το ακόμα ανώνυμο τετράθυρο ηλεκτρικό μοντέλο θα διαθέτει σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης.

Για την ακρίβεια, η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης του concept car θα επέτρεπε την αφαίρεση του τιμονιού από τη σχεδιαστική εξίσωση, ωστόσο όπως ανέφερε ο θρυλικός ιταλός σχεδιαστής επέλεξε να διατηρήσει αυτό το στοιχείο καθώς δεν «μπορούσε να το αποχωριστεί».

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024