
Γιαννακόπουλος: Ενίσχυση μόνο αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση «5» ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως τόνισε, «είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε.
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση «5» ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως τόνισε, «είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο.
Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι
υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv:
«Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία γιατί ο Ολυμπιακός έχει κάνει τρεις ήττες. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε και τη Μπάμπεργκ. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα και να παίξουν και άλλοι αθλητές. Πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα με σοβαρότητα και να δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος.
«Είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε. Κοιτάμε την Μπάμπεργκ την ερχόμενη Παρασκευή».
in.gr
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει



