
Κοιμούνται και η τύχη τους δουλεύει στην Επιτροπή Περιβάλλοντος
«Κάτι συμβαίνει κάθε φορά που συνεδριάζει η κοινοβουλευτική επιτροπή Περιβάλλοντος. Ορισμένοι βουλευτές απουσιάζουν άλλοι έρχονται μόνον και μόνον για να κτυπήσουν την κάρτα τους και αποχωρούν και δυο τρεις που παραμένουν... κοιμούνται» αναφέρει ο «Βηματοδότης».
«Κάτι συμβαίνει κάθε φορά που συνεδριάζει η κοινοβουλευτική επιτροπή
Περιβάλλοντος. Ορισμένοι βουλευτές απουσιάζουν άλλοι έρχονται μόνον και
μόνον για να κτυπήσουν την κάρτα τους και αποχωρούν και δυο τρεις που
παραμένουν… κοιμούνται» αναφέρει ο «Βηματοδότης».
Και συνεχίζει: «Υπνος βαθύς σας λέω. Εις μάλιστα εξ αυτών κοιμάται με ροχαλητό και όταν συνάδελφοί του τον ξυπνούν (ενοχλημένοι από το ροχαλητό) αυτός γέρνει το κεφάλι του στο έδρανο και ξανακοιμάται.
»Μία άλλη τα καταφέρνει και κοιμάται στην καρέκλα, ωσάν να παρακολουθεί τη συνεδρίαση, αλλά κοιμάται κανονικά. Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής συνάδελφοί της βουλευτές που την ξύπνησαν της είπαν «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει, σε αντίθεση με εμάς που η τύχη μας κοιμάται και εμείς δουλεύουμε». Και κάτι ακόμα, δεν θέλω διαψεύσεις, έχω και φωτό!»
in.gr
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – 14 συλλήψεις
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό

