Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: «Δούρειος Ίππος» η κυβέρνηση για την έγκριση μέτρων

Αυγενάκης: «Δούρειος Ίππος» η κυβέρνηση για την έγκριση μέτρων

«Η κυβέρνηση έγινε ο "Δούρειος Ίππος" για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος. Έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στη εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

«Η κυβέρνηση έγινε ο «Δούρειος Ίππος» για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος. Έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση. Κρίση οικονομική, κρίση θεσμική, κρίση του κράτους δικαίου», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στη χθεσινοβραδυνή εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως «η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα είναι δυστυχώς τεράστια…Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό… και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο».

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας «κηρύξαμε το κόμμα μας σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα», χαρακτηρίζοντας το σχέδιο της παράταξης ως «το μεγάλο μας πλεονέκτημα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ψήφιση, προ ολίγων ημερών του νέου κανονισμού πανελλαδικής οργάνωσης. «Με τον νέο κανονισμό ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών, απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων και ενισχύεται η διαφάνεια. Παράλληλα, αναδεικνύει τον σημαίνοντα ρόλο των περιφερειακών οργανώσεων…», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024