
Όπεν Αυστραλίας: Στον τελικό η Χάλεπ κόντρα στην Βοζνιάκι
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open.
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open. Αυτός ο τελικός θα είναι ο 3ος της Χάλεπ σε Grand Slam διοργάνωση, μετά από τους δυο χαμένους τελικούς που είχε στο Roland Garros, το 2014 και το 2017.
Αντίπαλος της στον τελικό θα είναι η Καρολίν Βοζνιάκι. Η 27χρονη Δανέζα, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 6-3, 7-6 (2) της 22χρονης Βελγίδας, Ελίζε Μέρτενς (Νο 37), και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.
Εκτός από αγώνας για το πρώτο Grand Slam των δυο μεγάλων αυτών παικτριών, ο τελικός θα είναι και αναμέτρηση για το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού η νικήτρια του τουρνουά θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται και στην κορυφή της WTA την επόμενη Δευτέρα.
in.gr
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του

