Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Βράνιες και Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Βράνιες και Χιμένεθ

Σε μόνιμο αρνητικό πρωταγωνιστή της ΑΕΚ εξελίσσεται ο Ογνκιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος προκάλεσε νέο σοβαρό επεισόδιο, την παραμονή του ντέρμι με τον Ολυμπιακό, και πλέον οι σχέσεις του με τον Μανόλο Χιμένεθ βρίσκονται σε οριακό σημείο. Μόνος του προπονήθηκε ο Βόσνιος...

Σε μόνιμο αρνητικό πρωταγωνιστή της ΑΕΚ εξελίσσεται ο Ογνκιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος προκάλεσε νέο σοβαρό επεισόδιο, την παραμονή του ντέρμι με τον Ολυμπιακό, και πλέον οι σχέσεις του με τον Μανόλο Χιμένεθ βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Sport24.gr», ο Βράνιες σηκώθηκε να φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα την Τρίτη, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Τον συγκράτησε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον ηρεμήσει.

Την επομένη, όμως, ο Χιμένεθ φάνηκε αποφασισμένος να μην αφήσει ξανά τον Βράνιες να τη γλυτώσει… φτηνά. Τον απέκλεισε από την 18άδα, γεγονός που εξόργισε τον παίκτη ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο μόνος του και δεν πήγε στο ξενοδοχείο της ομάδας όπως προβλέπεται.

Είναι η τρίτη φορά που ο Βράνιες «παίζει» με τα νεύρα του Χιμένεθ και γενικότερα της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν στις 9 Νοεμβρίου, όταν διαπληκτίστηκε ιδιαίτερα έντονα με τον προπονητή του σ΄ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα.

Η δεύτερη, πριν από μερικές ημέρες, όταν απείχε αδικαιολόγητα από την προπόνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν «προχώρησε» η μεταγραφή του στην Αντερχελτ, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε μετά από δυναμική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του

Μάλιστα την Πέμπτη, ο Χιμένεθ τον έστειλε να προπονηθεί μαζί με τους τραυματίες Μάνταλο και Τσόσιτς που ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα.

Διαψεύδεται ότι ο Ισπανός προπονητής του είπε «δεν σε υπολογίζω», όχι όμως και η ρήξη στις σχέσεις τους. Με τα έως τώρα δεδομένα, πρόκειται για συμβάν που δεν πρόκειται να περάσει «στα ψιλά», όπως η πρόσφατη αδικαιολόγητη απουσία του Βράνιες από την προπόνηση.

Ειδικά από τη στιγμή που ο παικτης είχε εγγυηθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι δεν θα ξαναδημιουργήσει πρόβλημα, η αψυχολόγητη αντίδρασή του στο «Γ.Καραϊσκάκης» ήταν και η τελευταία του ως (υπολογίσιμο) στέλεχος της ΑΕΚ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024