Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από τη Μπόχουμ στη Ζανκτ Πάουλι ο Δημήτρης Διαμαντάκος

Από τη Μπόχουμ στη Ζανκτ Πάουλι ο Δημήτρης Διαμαντάκος

Γύρισε σελίδα στην καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος, αλλά επιμένει γερμανικά μεταπηδώντας από τη Μπόχουμ στη Ζανκτ Πάουλι. Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, ύστερα από έξι μήνες με απολογισμό 9 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ κατέγραψε στο ενεργητικό του και μία εμφάνιση στο κύπελλο.

Γύρισε σελίδα στην καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος, αλλά επιμένει γερμανικά μεταπηδώντας από τη Μπόχουμ στη Ζανκτ Πάουλι.

Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, ύστερα από έξι μήνες με απολογισμό 9 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ κατέγραψε στο ενεργητικό του και μία εμφάνιση στο κύπελλο.

Η Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του και κατέβαλε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες 300.000 ευρώ για την αγορά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντάκος -που υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια- αγωνίζεται σε τρίτη διαφορετική γερμανική ομάδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, αφού από το 2015 έως και το 2017 θήτευσε στην Καρλσρούη.

Η καριέρα, πάντως, του 25χρονου επιθετικού (που έχει 5 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών) ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Πειραιά. Στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και προϊόντος του χρόνου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παραχωρήθηκε δανεικός σε Πανιώνιο, Αρη και Εργοτέλη, ενώ το 2014-15 έπαιξε και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πριν μεταπηδήσει στη Γερμανία. Αρχικά παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Καρλσρούη η οποία αποφάσισε να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2016.

Στην ελληνική Super League ο Διαμαντάκος μέτρησε 54 συμμετοχές και 11 γκολ, ενώ στη Β’ Γερμανίας έχει 59 εμφανίσεις και 15 τέρματα. Και η καταμέτρηση βέβαια συνεχίζεται.

Στην Ζανκτ Πάουλι, παρεμπιπτόντως, θα ξανασμίξει με τον προπονητή Μάρκους Καουτσίνσκι με τον οποίο συνυπήρξαν στην Καρλσρούη.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024