Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης: Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια

Φίλης: Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια

Την άποψη ότι η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια εξέφρασε  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, υποστηρίζοντας ότι στη Θεσσαλονίκη «στρατηγοί και ακραίες ομάδες έδωσαν τον τόνο στην κινητοποιήση».

Την άποψη ότι η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, υποστηρίζοντας ότι στη
Θεσσαλονίκη «στρατηγοί και ακραίες ομάδες έδωσαν τον τόνο στην
κινητοποιήση».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν ήταν ακραίοι όλοι οι άνθρωποι που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο. «Έχουν φόβους και φοβίες, η κυβέρνηση πρέπει να συνομιλήσει με όλους τους πολίτες» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σχετικά με το ονοματολογικό, σημείωσε ότι «επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι η συνθέτη ονομασία, πάγια θέση την τελευταία 25ετία. Η κυβέρνηση έχει μια γραμμή, δεν έχει δύο» επέμεινε πάντως ο πρώην υπουργός.

Παραδέχθηκε πάντως ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας «είναι σαφές ότι αποκλίνει» προσθέτοντας ότι σε περίπτωση συμφωνίας η Βουλή θα ψηφίσει και εκεί θα τοποθετηθούν τα κόμματα.

Καταλόγισε στη ΝΔ μικροπολιτικό παιχνίδι όσον αφορά το θέμα της ονομασίας, και αντέτεινε ότι «μυστική διπλωματία είναι όταν δυο χώρες συνωμοτούν εις βάρος μιας τρίτης». Άλλο μυστική άλλο θεσμική διπλωματία, πρόσθεσε. «Υπάρχουν δίαυλοι ενημέρωσης που δεν είναι δημόσιοι» είπε.

Για την Εκκλησία, είπε πως «δεν βλέπω ρήγμα στο εσωτερικό της Εκκλησίας, αλλά λανθασμένα μπαίνει σε ζητήματα πολιτικής, δικαίωμά της, αλλά εφόσον μπαίνει στα χωράφια της πολιτικής θα δεχθεί τον αντίλογο και θα κριθεί ‘’θα τα ακούσεις’’» . Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχουν θύλακες Χρυσαυγίτικοι στην Εκκλησία όπως ο Καλαβρύτων που έλεγε τη ΧΑ «γλυκιά ελπίδα».

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024