Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός εν όψει Ερυθρού Αστέρα

Χωρίς Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός εν όψει Ερυθρού Αστέρα

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (26/1, 20:00), για την 20ή αγωνιστική της Euroleague. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Τζαμέλ ΜακΛίν (σ.σ. επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις), όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος απουσίασε από τη πρόγραμμα με ψύξη στον αυχένα.

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (26/1, 20:00), για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Τζαμέλ ΜακΛίν (σ.σ. επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις), όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος απουσίασε από τη πρόγραμμα με ψύξη στον αυχένα.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Παπαπέτρου δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση αριστερού άκρου ποδός (παρουσιάζει ευαισθησία επί του δεύτερου μεταταρσίου), που υπέστη στην αναμέτρηση με την Κίμκι, και θα παραμείνει στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Εκτός ο Φελντέιν, αμφίβολοι Άντιτς και Όμιτς

Οριστικά χωρίς τον Τζέιμς Φελντέιν θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό. Αμφίβολοι παραμένουν οι Πέρο Άντιτς και Άλεν Όμιτς.

Ο Δομινικανός γκαρντ των Σέρβων ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, που είχε αποκομίσει στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και ο Ερυθρός Αστέρας θα στερηθεί μία πολύτιμη μονάδα απέναντι στους Πειραιώτες, που έχει μέσο όρο την εφετινή αγωνιστική περίοδο 12.2 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ. Την ίδια στιγμή, ο Πέρο Άντιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Άλεν Όμιτς είναι ανέτοιμος (σ.σ. αποκτήθηκε πρόσφατα).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα απειλούν με μποϊκοτάζ, λόγω της απόκτησης του Βόσνιου σέντερ (σ.σ. Άλεν Όμιτς), καθώς οι σχέσεις Σερβίας και Βοσνίας δεν είναι καλές.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024