
Βενεζουέλα: Ξανά υποψήφιος ο Μαδούρο στις εκλογές
Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.
Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.
«Είμαι ένας απλός εργάτης, ένας ταπεινός άνθρωπος του λαού. Αν το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας πιστεύει ότι πρέπει να είμαι ο υποψήφιος του επαναστατικού στρατοπέδου στις προεδρικές είμαι στη διάθεσή του» δήλωσε ο Μαδούρο, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Καράκας.
«Έχουμε μόνο έναν υποψήφιο» δήλωσε νωρίτερα ο υπ’ αριθμόν 2 του PSUV, ο Ντιοσντάνο Καμπέγιο, μιλώντας στη Συντακτική Συνέλευση και αναφερόμενος προφανώς στον 55χρονο πρώην οδηγό λεωφορείου και συνδικαλιστή ηγέτη ο οποίος διαδέχτηκε τον Ούγκο Τσάβες το 2013.
Ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όταν ρωτήθηκε για την πρόθεση του Μαδούρο να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, είπε ότι δεν θεωρεί ότι «είναι καλή ιδέα» αλλά πρόσθεσε ότι επαφίεται στους Βενεζουελάνους να αποφασίσουν.
ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr
- Ψυχική υγεία: Η αόρατη επιδημία που επηρεάζει 1,2 δισ. ανθρώπων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα
- Ανδρουλάκης: Ο «Νίξον της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να είναι στη Βουλή σήμερα
- Νέα απόπειρα το Σάββατο για το αναβαθμισμένο Starship του Έλον Μασκ
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
- Καιρός: «Μπαίνουμε σε μια περίοδο αστάθειας από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ» – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Ο Pac-Man έγινε 46 ετών – Η ιστορία του δημοφιλούς videogame



