Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή με την ΑΕΚ

Ο Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (19:30) την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ολοκλήρωσαν, με την προπόνηση της Τρίτης, την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση με τον δικέφαλο και ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Οτζίτζα Οφόε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμειναν, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής καθώς δεν ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (19:30) την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ολοκλήρωσαν, με την προπόνηση της Τρίτης, την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση με τον δικέφαλο και ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος αποτελείται από 22 παίκτες και είναι η ακόλουθη: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Βρουσάι.

Ο 44χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θ’ ανακοινώσει την Τετάρτη το μεσημέρι, ποιοι παίκτες θα είναι στην 18άδα των ερυθρόλευκων για τον πρώτο προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Εκτός Οτζίτζα και Ελαμπντελαουί

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Οτζίτζα Οφόε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμειναν, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής καθώς δεν ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν. Στόχος πλέον είναι να προλάβουν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης κι αυτή τη στιγμή ο Βέλγος μέσος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Οτζίτζα έκανε μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν είναι έτοιμος για να παίξει σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Τρίτης, αλλά ο Γκαρθία δεν ήθελε να πάρει το παραμικρό ρίσκο και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός του Οτζίτζα.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024