Απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη από τη FIBA
Αντιμέτωπη με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης. Η τιμωρία από την παγκόσμια ομοσπονδία στους «κίτρινους» προκύπτει από οφειλή στον Βασίλη Καββαδά, την οποία ο παίκτης διεκδίκησε με προσφυγή του, για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν, πλέον, να κινηθούν μεταγραφικά, εφόσον το θελήσουν, αναζητώντας μόνο παίκτες που οι κάρτες ελευθέρας τους βρίσκονται στην Ελλάδα.
Αντιμέτωπη με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης.
Η τιμωρία από την παγκόσμια ομοσπονδία στους «κίτρινους» προκύπτει από οφειλή στον Βασίλη Καββαδά, την οποία ο παίκτης διεκδίκησε με προσφυγή του, για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα την περυσινή αγωνιστική περίοδο.
Οι Θεσσαλονικείς μπορούν, πλέον, να κινηθούν μεταγραφικά, εφόσον το θελήσουν, αναζητώντας μόνο παίκτες που οι κάρτες ελευθέρας τους βρίσκονται στην Ελλάδα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442