Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι φέρνει η επόμενη ημέρα του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό

Τι φέρνει η επόμενη ημέρα του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό

Ποια μηνύματα έστειλε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης; Θα λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας; Και πώς θα απεγκλωβιστεί η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας από την «παγίδα» που προσπάθησε να στήσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης; Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα στη συζήτηση που ακολουθεί.

Ποια μηνύματα έστειλε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης; Θα λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας; Και πως θα απεγκλωβιστεί η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας από την «παγίδα» που προσπάθησε να στήσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης;

Στα ερωτήματα αυτά απαντούν Γ. Μαντέλας, Γ. Παπαχρήστος και Γ. Πρετεντέρης στην καθιερωμένη συζήτησή τους στην τηλεόραση του in.gr.

Όπως τονίζει ο κ. Παπαχρήστος η επιτυχία του συλλαλητηρίου έγκειται στο γεγονός ότι η στάση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό δημιούργησε ένα σημείο αναφοράς, έναν κοινό τόπο στην κατακερματισμένη εδώ και χρόνια Δεξιά. Ότι κατάφερε να ενώσει τη συντηρητική παράταξη.

Ο Γ. Πρετεντέρης ανέφερε ότι όσοι πήγαν στο συλλαλητήριο ήταν πολίτες απ’ όλα τα κόμματα που έχουν μια ευαισθησία για το όνομα τη Μακεδονία. Ωστόσο, όπως τονίζει ο κ. Πρετεντέρης κατέβηκαν για «να την πουν στον κ. Τσίπρα. Το θέμα ων Σκοπίων ανακινήθηκε από τον πρωθυπουργό για να δημιουργήσει πρόβλημα στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ».

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης το Σκοπιανό ενδεχομένως να μην είναι αιτία για να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές διότι «δεν χρειάζεται να κάνει κωλοτούμπα κ. Καμμένος, θα κάνει ο κ. Τσίπρας».

«Εκλογές θα γίνουν για άλλους λόγους. Για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που πρέπει να γίνουν, για τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά που τελειώνει σε μερικούς μήνες. Και το άλλο μεγάλο πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση είναι η βραδυφλεγής βόμβα των τραπεζών».

Αναφορά έγινε και για το συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου για το θέμα της Μακεδονίας, για τη στάση της Εκκλησίας, για τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί.

Oι απαντήσεις στη συζήτηση που προηγείται.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024