Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις για τα λεφτά; Να «νοσήσεις» το παιδί σου με καρκίνο

Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις για τα λεφτά; Να «νοσήσεις» το παιδί σου με καρκίνο

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας γονιός ώστε να βγάλει λεφτά από το ίδιο του το παιδί; Κάθε ρεκόρ κυνισμού έσπασε μητέρα από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, που δεν δίστασε να «αρρωστήσει» το κοριτσάκι της με καρκίνο, αναγκάζοντας το να ζήσει και ως καρκινοπαθής. Και όλα αυτά για επιδόματα και φιλανθρωπίες ...26 χιλιάδων ευρώ.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας γονιός ώστε να βγάλει λεφτά από το ίδιο του το παιδί; Κάθε ρεκόρ κυνισμού έσπασε μητέρα από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, που δεν δίστασε να «αρρωστήσει» το κοριτσάκι της με καρκίνο, αναγκάζοντας το να ζήσει και ως καρκινοπαθής. Και όλα αυτά για επιδόματα και φιλανθρωπίες …26 χιλιάδων ευρώ.

Σοκάρει, ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μητέρα έκανε όλη την τοπική κοινωνία του Οχάιο, αλλά το βασικότερο την ίδια της την κόρη να πιστεύει ότι έχει καρκίνο με μοναδικό σκοπό να παίρνει επιδόματα για καρκινοπαθείς και λεφτά από διάφορους εράνους.

Η 21χρονη, τώρα, Χάνα μιλώντας στην Mirror είπε ότι όταν ήταν 7 ετών η μητέρα της την πήγε στο γιατρό με βήχα και χαμηλό πυρετό.

«’Όταν γυρίσαμε σπίτι η μητέρα μου μάζεψε την οικογένεια στο σαλόνι και μας ανακοίνωσε ότι έχω όγκο νωτιαίου μυελού. Μας είπε ότι θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου διπλώθηκε».

«Σε μια νύχτα η ζωή μου άλλαξε. Η μητέρα μου με έβαζε να φοράω μάσκα λέγοντας ότι τα μικρόβια των άλλων ανθρώπων θα με κάνουν πιο άρρωστη».

Όσον αφορά τα έξοδα της δήθεν θεραπείας της μικρής: «Η εκκλησία ήταν πολύ καλή διοργανώνοντας εράνους για να βοηθήσουν τη μητέρα μου να πληρώσει τις ακριβές θεραπείες».

Το θράσος δε της μητέρας ήταν απύθμενο: «Είσαι το εκατομμυρίων δολαρίων μωρό μου» της έλεγε «όμως δεν καταλάβαινα τι εννοούσε».

Η υπόθεση γίνεται ακόμα χειρότερη: «Με ανάγκαζε να ξυρίζω το κεφάλι μου και με πήγαινε σηκωτή για χημειοθεραπείες».

Το μυστικό αποκαλύφθηκε από μια δασκάλα στο σχολείο της, η οποία παρατήρησε ότι τα μαλλιά της μικρής μεγάλωναν πολύ πιο φυσιολογικά για κάποιον που κάνει χημειοθεραπείες.

Όταν έπιασαν τη μητέρα αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να «μαζέψει» 26 χιλιάδες ευρώ από την κοινωνία.

Στο δικαστήριο δήλωσε ένοχη, δηλώνοντας όμως ότι πάσχει από ασθένεια, η οποία δημιουργεί στον πάσχοντα την ιδέα ότι κάποιο άτομο για το οποίο νοιάζεται πολύ πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Δεν κατάφερε ωστόσο να πείσει το δικαστήριο, που την καταδίκασε σε 6μιση χρόνια φυλάκισης.

in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024