Σε ιστορικό χαμηλό οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων
Στο 1,211% χαμηλότερα κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες κινείται το μεσημέρι της Τρίτης η απόδοση του 2ετούς ελληνικού ομολόγου καταγράφοντας ιστορικό χαμηλό.
Στο 1,211% χαμηλότερα κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες κινείται το μεσημέρι της Τρίτης η απόδοση του 2ετούς ελληνικού ομολόγου καταγράφοντας ιστορικό χαμηλό, μια ημέρα μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup το οποίο χαιρέτισε την υλοποίηση «σχεδόν όλων των προαπαιτουμένων» της γ’ αξιολόγησης, αλλά και την αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου από την Standard’s & Poor.
Αντίστοιχα το ελληνικό 5ετές βρίσκεται στο 2,73%, επίπεδο που επίσης αποτελεί ιστορικό χαμηλό. Την ίδια ώρα το 10ετές υποχωρείςτο 3,79%.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας