Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Οι αριθμοί καταγράφουν την αύξηση της φτώχειας

ΝΔ: Οι αριθμοί καταγράφουν την αύξηση της φτώχειας

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία η Ελλάδα στον Δείκτη Δίκαιης Ανάπτυξης σύμφωνα με την Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Την τελευταία θέση της Ελλάδας στον Δείκτη Δίκαιης Ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως αποτυπώνει την καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες της χώρας και την οποία η κυβέρνηση αγνοεί.

«Ενόψει της αναχώρησης του κ. Τσίπρα για το Νταβός, του στέλνουμε την Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία, μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών, στον δείκτη της “δίκαιης ανάπτυξης”» αναφέρει η Πειραιώς και συμπληρώνει πως «και σε όλους τους επιμέρους δείκτες, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, καταγράφοντας νέα μείωση της αποταμίευσης των νοικοκυριών, μείωση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ και αύξηση της φτώχειας».

«Μάταια προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει ότι είναι φορέας κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα στοιχεία, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, τους διαψεύδουν καθημερινά» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024