Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμβρόσιος: Καλύτερα χουντικός και ναζιστής παρά αντάρτης [Βίντεο]

Αμβρόσιος: Καλύτερα χουντικός και ναζιστής παρά αντάρτης [Βίντεο]

Με την έντονη παρουσία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το συλλαλητήριο στο Αίγιο για τη Μακεδονία, ύστερα από πρωτοβουλία του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου. Μιλώντας στους πιστούς, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει ναζιστή, χουντικό, χρυσαυγίτη και φασίστα, χαρακτηρισμούς που, όπως είπε προτιμά από εκείνους του αριστερού, του άθεου ή του αντάρτη.

Με την έντονη παρουσία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το συλλαλητήριο στο Αίγιο για τη Μακεδονία, ύστερα από πρωτοβουλία του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου.

Μιλώντας στους πιστούς, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει ναζιστή, χουντικό, χρυσαυγίτη και φασίστα, χαρακτηρισμούς που, όπως είπε προτιμά από εκείνους του αριστερού, του άθεου ή του αντάρτη.

«Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν ‘Αμβρόσιος ο ναζιστής’, ‘Αμβρόσιος ο χουντικός’, ‘Αμβρόσιος ο εθνικιστής’. Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα, αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά. Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αμβρόσιος.

Στο συλλαλητήριο ήταν έντονη η παρουσία μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ αυτών, ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης.

in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024