Στ.Καλαφάτης: Για μας η παρακαταθήκη της Μακεδονίας είναι Ελληνική
Ανησυχία για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ονοματολογικό της πΓΔΜ εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμμετείχε.
Ανησυχία για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ονοματολογικό της πΓΔΜ εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμμετείχε, δήλωσε:
«Ήμασταν μαζί με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σε ένα συγκλονιστικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ανησυχούμε για τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο στο Βελιγράδι έχριζε τους Σκοπιανούς απογόνους των Μακεδόνων και του αρκούσε να δηλώσουν πως δεν είναι οι μόνοι. Για μας η παρακαταθήκη της Μακεδονίας είναι Ελληνική και η παρακαταθήκη αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442