Στ.Καλαφάτης: Για μας η παρακαταθήκη της Μακεδονίας είναι Ελληνική
Ανησυχία για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ονοματολογικό της πΓΔΜ εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμμετείχε.
Ανησυχία για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ονοματολογικό της πΓΔΜ εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμμετείχε, δήλωσε:
«Ήμασταν μαζί με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σε ένα συγκλονιστικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ανησυχούμε για τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο στο Βελιγράδι έχριζε τους Σκοπιανούς απογόνους των Μακεδόνων και του αρκούσε να δηλώσουν πως δεν είναι οι μόνοι. Για μας η παρακαταθήκη της Μακεδονίας είναι Ελληνική και η παρακαταθήκη αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).