
Αναβάθμισε την Ελλάδα η Standard & Poor’s
Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μια βαθμίδα προχώρησε η Standard and Poor's. O οίκος αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο σε «Β» από «Β-», ενώ έθεσε θετικό outlook στην αξιολόγηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα κίνηση εντός των επόμενων 12 μηνών.
Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μια βαθμίδα προχώρησε η Standard and Poor’s.
O οίκος αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο σε «Β» από «Β-», ενώ έθεσε θετικό outlook στην αξιολόγηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα κίνηση εντός των επόμενων 12 μηνών.
«Κατά την άποψή μας, οι προοπτικές για την ανάπτυξη και τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας έχουν βελτιωθεί, μαζί με την ανάκαμψη της αγοράς εργασίας και εν μέσω μίας περιόδου σχετικής πολιτικής σταθερότητας. Συνεπώς, αναβαθμίσαμε τις πιστοληπτικές αξιολογήσεις μας για την Ελλάδα σε ξένο και εγχώριο νόμισμα από ‘B’ από ‘B-‘» αναφέρει η ανακοίνωση.
in.gr
- Η Θεσσαλονίκη φωτίζει την ιστορία της
- Γαλλία: Η viral φωτογραφία του ζευγαριού σε παραλία με φόντο τις πυρκαγιές – Φόβος κι αδιαφορία
- Πολιτική αντιπαράθεση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – «Καμία λευκή επιταγή σε ΝΔ και Μητσοτάκη»
- Μουντιάλ: Το «φαινόμενο του παγκόσμιου πρωταθλητή»
- Φινλανδία: Κλείνει μέρος του εναέριου χώρου της, περιορίζεται η θαλάσσια κυκλοφορία κοντά στη Ρωσία
- Παραιτήθηκε με αιχμές από τους «Δημοκράτες» του Κασσελάκη η Μυρτώ Κοροβέση
