Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σταφυλίδης ανακοινώθηκε από τη Στόουκ Σίτι

Ο Σταφυλίδης ανακοινώθηκε από τη Στόουκ Σίτι

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο διεθνής αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Στόουκ Σίτι, όπως ενημέρωσε ο... κολλητός του, Απόστολος Βέλλιος. «Και επίσημα στη Stoke City !!! Δεν άντεξες μακριά μου τελικά. Κάνε τους παπάδες σου παιχταρά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο διεθνής αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Στόουκ Σίτι, όπως ενημέρωσε ο… κολλητός του, Απόστολος Βέλλιος.

«Και επίσημα στη Stoke City !!! Δεν άντεξες μακριά μου τελικά. Κάνε τους παπάδες σου παιχταρά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος Σταφυλίδης, «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, παραχωρήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία στη Λεβερκούζεν, όπου δεν πήρε ευκαιρίες, και πέρασε τη σεζόν 2014/15 ως δανεικός στη Φούλαμ με 38 συμμετοχές στην Championship.

Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην Άουγκσμπουργκ, πέρσι (2016/17) ήταν αναντικατάστατος, αλλά φέτος (2017/18) ήταν μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας, μετρώντας μόλις 31 λεπτά συμμετοχής στη Μπουντεσλίγκα.

Η Στόουκ τού έδωσε την ευκαιρία και από σήμερα είναι κάτοικος «Μπριτάνια», όπου θα συναντήσει παίκτες όπως ο Σακίρι, ο Χεσέ, ο Ζουμά, ο Μπάτλαντ και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πολ Λάμπερτ. Μέχρι σήμερα, βασικός και αναντικατάστατος στην αριστερή πτέρυγα της Στόουκ είναι ο Ολλανδός Ερικ Πίετερς.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024