
Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Βράνιες στην ΑΕΚ
Λήξαν θεωρείται το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες με την ΑΕΚ, καθώς ο Βόσνιος στόπερ βρέθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα, μετέχοντας στο πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο Χιμένεθ συγκέντρωσε όλη την ομάδα, κάνοντας ένα… καλωσόρισμα στον Βράνιες. Λέγοντας προς τους υπόλοιπους τα εξής: «Από εδώ είναι ο Ογκνιέν, ο νέος σας συμπαίκτης! Ένα καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύω θα μας βοηθήσει»!
Λήξαν θεωρείται το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες με την ΑΕΚ, καθώς ο Βόσνιος
στόπερ βρέθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα, μετέχοντας στο πλήρες
πρόγραμμα της προπόνησης. Έχοντας προηγηθεί μια απευθείας συνάντησή του
με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης
ξεκαθάρισε στον παίκτη πως η ομάδα έχει αποφασίσει να μην πωληθεί.
Ζητώντας του παράλληλα να τηρήσει κανονικά το συμβόλαιό του, χωρίς να επαναλάβει συμπεριφορές όπως αυτή της Τετάρτης, όπου απουσίασε αναίτια από την προπόνηση.
Την Πέμπτη λοιπόν, ο Βράνιες έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να συμβάλει μάλιστα με τη στάση του ώστε να σβήσει η «φωτιά» που άναψε τα τελευταία 24ωρα.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα ο Χιμένεθ συγκέντρωσε όλη την ομάδα, κάνοντας ένα… καλωσόρισμα στον Βράνιες. Λέγοντας προς τους υπόλοιπους τα εξής: «Από εδώ είναι ο Ογκνιέν, ο νέος σας συμπαίκτης! Ένα καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύω θα μας βοηθήσει»!
Η εν λόγω ατάκα έγινε αποδεκτή με γέλια τόσο από τον Βράνιες όσο και από την υπόλοιπη ομάδα, με την ένταση στην ΑΕΚ να εκτονώνεται και τον 28χρονο αμυντικό να επιστρέφει έτσι κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Περιμένοντας βεβαίως να του ανακοινωθεί το πρόστιμο που θα του επιβληθεί για το πειθαρχικό του παράπτωμα, βάσει των όσων προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.
Ν. Κιτσιγιάννης
in.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 21 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Θρίλερ με τo deal της Paramount με τη Warner Bros – H δικαστική ανατροπή
- Δέκατη νύχτα αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν – «Για να υποβαθμίσουν τις στρατιωτικές του δυνατότητες»
- Με παρερμηνεια των θέσεων της ΕΛΑΣ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ προσπαθούν να δώσουν εγγυήσεις αριστεροσύνης
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει



