Παράταση για τη μαρίνα Χίου έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ
Σε παράταση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μαρίνα Χίου προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 2α Φεβρουαρίου.
Σε παράταση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μαρίνα Χίου προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 2α Φεβρουαρίου.
Η μαρίνα της Χίου βρίσκεται στο βόρειο άκρο της παράκτιας ζώνης του Δήμου Χίου. Σήμερα η μαρίνα διαθέτει 200 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 30m μήκος. Η χερσαία ζώνη της μαρίνας είναι 27.000m2.
Η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάδειξη προτιμητέου επενδυτή για την παραχώρηση της μαρίνας θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2017
in.gr
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442