Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για δανεισμό του Μολέδο

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για δανεισμό του Μολέδο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη ανάμεσα στους παράγοντες του δικεφάλου του Βορρά και του Παναθηναϊκού, υπήρξε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη ως το ερχόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Στη
συνάντηση που έγινε την Τρίτη ανάμεσα στους παράγοντες του δικεφάλου του
Βορρά και του Παναθηναϊκού, υπήρξε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη
ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με το deal να θεωρείται δεδομένο, καθώς στις συζητήσεις που είχε με τους «πράσινους» βρέθηκε η «χρυσή τομή» με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο 31χρονος στόπερ θα φορέσει σύντομα την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως διέρρευσε αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες που απαιτούν τις συναινέσεις των μεγαλομετόχων των δύο συλλόγων, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ανέβασε την προσφορά του προς τον έμπειρο παίκτη, αλλά και προς τον Παναθηναϊκό, ενώ στο… τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μυστρακίδη, που ανήκει στους «ασπρόμαυρους».

Ο Μολέδο αναμένεται να ταξιδέψει αύριο 17/01 στην Θεσσσαλονίκη, ενώ την αντίθεση διαδρομή θα πάρουν οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης, που θα αποτελέσουν τα ανταλλάγματα στην προβλεπόμενη συμφωνία.

Οι «πράσινοι» θα λάβουν για το δανεισμό του παίκτη περισσότερες από 300.000 ευρώ συν ένα μέρος του συμβολαίου που οφείλεται στον Βραζιλιάνο και αναμένεται το κάνει… δώρο ο παίκτης στο «τριφύλλι».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024