Την απόφαση να προσχωρήσει στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πήρε ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καρράς είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την Ένωση Κεντρώων, ενώ είχε προχωρήσει στην ίδρυση πολιτικού φορέα υπό το όνομα «Φωνή Δημοκρατίας».

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Καρράς τονίζει ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του προοδευτικού χώρου του Κινήματος Αλλαγής, που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους και πρέπει, όπως λέει, να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.

Ακόμα αναφέρει ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών «επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας, αλλά και από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα».

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής.

in.gr