Εκκενώθηκε οικισμός στην Καρδίτσα λόγω κακοκαιρίας [Βίντεο]
Προληπτική εκκένωση του πληθυσμού στον οικισμό «Μαύρικα» του δήμου Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, λόγω της υψηλής στάθμης, μετά την έντονη βροχόπτωση, του παραπόταμου του Καλέντζη, Καράμπαλη, ο οποίος ρέει στις παρυφές του οικισμού.
Προληπτική εκκένωση του πληθυσμού στον οικισμό «Μαύρικα» του δήμου Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος, λόγω της υψηλής στάθμης, μετά την έντονη βροχόπτωση, του παραπόταμου του Καλέντζη, Καράμπαλη, ο οποίος ρέει στις παρυφές του οικισμού.
Οι περίπου 500 Ρομά που κατοικούν στον οικισμό, σύμφωνα με τον δήμαρχο, μεταφέρθηκαν στο γυμναστήριο του 4ου γυμνασίου Καρδίτσας, όπου και φιλοξενούνται, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, η στάθμη του παραποτάμου σιγά σιγά κατεβαίνει.
ΑΠΕ,in.gr
- Μια βιβλιοθήκη στην Οξφόρδη ως «ζωντανή χρονοκάψουλα»
- Οικονομικών φόρουμ Δελφών: Συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442