Γυμνόστηθη φωνάζει στον πρόεδρο Τσεχίας: Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν [Βίντεο]
Αντιμέτωπος με γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της οργάνωσης Femen, βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών. Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή.
Αντιμέτωπος με γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της οργάνωσης Femen, βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.
Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή.
Φωνάζοντας «Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν», άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.
Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.
Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.
Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. «Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε», είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.
Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Σφράγισε» το ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στον τελικό!
- Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Νίκη – «οξυγόνο» για την ομάδα του Αταμάν
- Με μεγάλο ρίσκο και 7 τραυματίες γύρισαν οι Αμερικανοί από τη Βενεζουέλα μετά την απαγωγή Μαδούρο
- Ιράν: Αυτοκίνητο εμβόλισε αστυνομικούς – Μεγάλη διαδήλωση τώρα στην Τεχεράνη
- Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης – Ο τηλεοπτικός Γιάγκος Δράκος της Λάμψης ήταν 83 ετών
- Κυπριακό: Πρόκληση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας – Μιλά για «θηριωδίες» της ΕΟΚΑ και ελληνοκυπριακών συμμοριών