Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμνόστηθη φωνάζει στον πρόεδρο Τσεχίας: Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν [Βίντεο]

Γυμνόστηθη φωνάζει στον πρόεδρο Τσεχίας: Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν [Βίντεο]

Αντιμέτωπος με γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της οργάνωσης Femen, βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών. Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή.

Αντιμέτωπος με γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της οργάνωσης Femen, βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή.

Φωνάζοντας «Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν», άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.

Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.

Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. «Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε», είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.

Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.

ΑΠΕ/Reuters,in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024