Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης: Υπάλληλος Σόιμπλε ο Γερούν, μαζορέτες Τσίπρας - Τσακαλώτος

Βαρουφάκης: Υπάλληλος Σόιμπλε ο Γερούν, μαζορέτες Τσίπρας – Τσακαλώτος

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ στους Financial Times ότι Τσίπρας και Τσακαλώτος έκαναν ευκολότερη τη σχέση με τους Ευρωπαίους. «Ο υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης» έγραψε.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ στους Financial Times ότι Τσίπρας και Τσακαλώτος έκαναν ευκολότερη τη σχέση με τους Ευρωπαίους.

«Ο αποχωρών (μετά την «απόλυσή» του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης» σημειώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών με ανάρτησή του στο twitter και συμπληρώνει: «Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε».

Είναι αναξιόπιστος στην ίδια του τη χώρα

Στις αιχμές του Γ.Ντάισελμπλουμ απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm.

«Το τι λέει ένας ανθυποϋπάλληλος του Σόιμπλε, ο οποίος ουσιαστικά δεν έπαιξε ποτέ κανένα ρόλο, σε καμία ουσιαστική καμπή, είτε προ της δικής μου υπουργίας, είτε κατά τη διάρκεια, είτε μετά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία», είπε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε:

«Μην ξεχνάμε ότι επιλέχθηκε γιατί δεν είχε τα προσόντα, ούτε το ειδικό βάρος για να παίξει αυτόν τον ρόλο».

«Είναι αναξιόπιστος στην ίδια του τη χώρα. Οι Ολλανδοί ψηφοφόροι τον απέλυσαν, το κόμμα του πάτωσε κυριολεκτικά», ανέφερε ο πρώην ΥΠΟΙΚ και τόνισε για τον τέως πρόεδρο του Eurogroup ότι «είναι ένα άτομο χωρίς υπόσταση, να σας θυμίσω ότι δεν έχει καν πτυχίο πανεπιστημιακό. Αναγκάστηκε, την περίοδο που ήμουν υπουργός Οικονομικών, να ανασκευάσει το βιογραφικό του, να παραδεχθεί ότι δεν είχε τον μεταπτυχιακό τίτλο που έλεγε ότι είχε».

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024