Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της νέας G-Class στη διεθνή έκθεση του Detroit στις 15 Ιανουαρίου, η γερμανική φίρμα επέλεξε έναν παράδοξο όσο και εντυπωσιακό τρόπο για να δηλώσει τη συνέχεια στο DNA του εμβληματικού της SUV το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1979.

Ήδη στα teaser video της νέας G-Class υπάρχουν καρέ που απεικονίζουν την ιστορική πρόγονό της μέσα σε κεχριμπάρι παραπέμποντας στα παλαιοντολογικής αξίας έντομα που διατηρούνται ανέπαφα, έγκλειστα στην απολιθωμένη ρητίνη.

Όπως προκύπτει από μια νέα σειρά εικόνων που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα, η παραπάνω σύλληψη δεν αποτελεί προϊόν ειδικών εφέ, αλλά μια απολύτως ρεαλιστική κατασκευή η οποία θα αναλάβει να υποδέχεται από το Cobo Hall όσους παρευρεθούν στην παρουσίαση της νέας γενιάς της G-Class.

Για την ιστορία, για τον εγκιβωτισμό της ιστορικής, πρώτης G-Class του 1979 εκτός από την… ίδια χρειάστηκαν 40,2 τόνοι συνθετικής ρητίνης οι οποίοι καθιστούν την καλλιτεχνική αυτή εγκατάσταση την μεγαλύτερη του είδους παγκοσμίως.

Σε ό,τι αφορά την νέα G-Class όπως άλλωστε επιθυμεί να δείξει και η Mercedes-Benz με την παραπάνω εγκατάσταση, όπως έχουν δείξει οι μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες αλλά και οι σχετικές διαρροές το εμβληματικό περιπετειώδες μοντέλο θα διατηρήσει ανέπαφο το DNA που το καθιέρωσε, όντας ωστόσο βελτιωμένη με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές του είδους έως και την παραμικρή της λεπτομέρεια.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο