Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση στο εργοτάξιο του μετρό
Την ευθύνη για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στο «Συντριβάνι» ανέλαβε με κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ομάδα με το προσωνύμιο «Λυσσασμένες-Λυσσασμένοι».
Την ευθύνη για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στο «Συντριβάνι» ανέλαβε με κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ομάδα με το προσωνύμιο «Λυσσασμένες-Λυσσασμένοι».
Όπως αναφέρεται στο κείμενο, η επίθεση ήρθε «σαν μια αντανακλαστική απάντηση» στην εκκένωση και κατεδάφιση της κατάληψης «Τερμίτα» στο Βόλο.
«Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο αναπτυξιακό έργο είναι το μετρό. Για αυτό σαν μια αντανακλαστική απάντηση στην εκκένωση της «Τερμίτα» την Παρασκευή 05/01 επιτεθήκαμε στο εργοτάξιο στο Σιντριβάνι με βόμβες μολότοφ προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε δύο γερανούς», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
in.gr
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Φουρνιέ για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Ολλανδία υπέρ της αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442