Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούσκας για πλειστηριασμούς: Βιώνουμε ένα αίσχος και η Βουλή μένει σιωπηλή

Ρούσκας για πλειστηριασμούς: Βιώνουμε ένα αίσχος και η Βουλή μένει σιωπηλή

Για στάση σιωπής απέναντι στις επιθέσεις που δέχονται οι συμβολαιογράφοι τους τελευταίους μήνες, μίλησε ο Γιώργος Ρούσκας, πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς κατά την ακρόαση φορέων επί του πολυνομοσχεδίου. «Βιώνουμε επί 8 μήνες, ένα χρόνο, ένα αίσχος, και δυστυχώς η Βουλή μένει σιωπηλή» είπε. Εξέφρασε δε την ικανοποίηση των συμβολαιογράφων για την ηλεκτρονικοποίηση της διαδικασίας.

Για στάση σιωπής απέναντι στις επιθέσεις που δέχονται οι συμβολαιογράφοι τους τελευταίους μήνες, μίλησε ο Γιώργος Ρούσκας, πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, κατά τη διαδικασία της ακρόασης φορέων επί του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει και τις ρυθμίσεις για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

«Βιώνουμε επί 8 μήνες, ένα χρόνο, ένα αίσχος, και δυστυχώς η Βουλή μένει σιωπηλή. Είμαστε μόνοι μας και αντιμετωπίζαμε τη συγκεκριμένη κατάσταση. H ηλεκτρονικοποίηση της διαδικασίας είναι οπωσδήποτε θετική εξέλιξη και συμφωνούμε μαζί της απόλυτα, άλλωστε γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο κ. Ρούσκας.

Ταυτόχρονα, όμως, επανέλαβε το αίτημα να είναι εφικτός και ο φυσικός πλειστηριασμός για αναγκαστική εκτέλεση μέχρι 20.000 ευρώ:

«Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας, μέχρι 20.000 ευρώ, για να είναι εύκολη η πρόσβαση σε οποιονδήποτε για τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, να είναι διττή η δυνατότητα. Να είναι δυνατός και εφικτός και ο φυσικός πλειστηριασμός μέχρι 20.000 ευρώ, για να εξυπηρετηθούν οι απομακρυσμένες ελληνικές περιοχές», είπε ο κ. Ρούσκας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024