Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Φωτογραφίες από μυστηριώδεις επιθέσεις drones στις βάσεις στη Συρία

Ρωσία: Φωτογραφίες από μυστηριώδεις επιθέσεις drones στις βάσεις στη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία επιχείρησαν οι τρομοκράτες να επιτεθούν στις στρατιωτικές βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς, στη Συρία. Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία επιχείρησαν οι τρομοκράτες να επιτεθούν στις στρατιωτικές βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς, στη Συρία.

Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν κολλητική ταινία πράσινου χρώματος, με την οποία καλύπτονται κάποια καλώδια. Πίσω από αυτά διακρίνονται τα συντρίμμια τριών ακόμη μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία καταρρίφθηκαν και καταστράφηκαν κατά την πρόσκρουση τους στο έδαφος.

Οι τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις 6 Ιανουαρίου στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ και στη βάση ανεφοδιασμού στην πόλη Ταρτούς.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 13 τέτοια αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 κατευθύνονταν προς τη βάση Χμεϊμίμ και τα τρία στη βάση Ταρτούς.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη απογειώθηκαν από το νοτιοδυτικό τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης «Ιντλίμπ» και συγκεκριμένα από την κατοικημένη περιοχή Μουαζάρα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.

ΑΠΕ/Ria Novosti,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024