Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υπερψηφίστηκε ο επείγων χαρακτήρας του πολυνομοσχεδίου

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο επείγων χαρακτήρας του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε λόγο για την αναγκαιότητα του επείγοντος εξαιτίας των ασφυκτικών χρονικών ορίων μέχρι το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου εξηγώντας πως μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 17 του μήνα θα πρέπει το πολυνομοσχέδιο να είναι στα χέρια των δανειστών.

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο επείγων χαρακτήρας του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε λόγο για την αναγκαιότητα του επείγοντος εξαιτίας των ασφυκτικών χρονικών ορίων μέχρι το Γιούρογκρουπ της 22ας Ιανουαρίου εξηγώντας πως μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 17 του μήνα θα πρέπει το πολυνομοσχέδιο να είναι στα χέρια των δανειστών.

Απο τη ΝΔ ο εισηγητής Χρήστος Δήμας χαρακτήρισε απαξιωτική την διαδικασία για το κοινοβούλιο και για την δημοκρατία σημειώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίζει το επείγον. Απο τη ΔΥΣΗ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέκρινε την κυβέρνηση για τις επείγουσες διαδικασίες προτείνοντας να εξαιρεθούν απο το πολυνομοσχέδιο όσα άρθρα δεν αποτελούν μνημονιακές υποχρεώσεις.

Στο ίδιο μήκος και ο Γιώργος Μαυρωτάς απο το ΠΟΤΑΜΙ που έκανε λόγο για ευτελισμό του κοινοβουλίου. Απο τους ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Παπαχριστόπουλος πρότεινε να μειωθεί ο χρόνος των εισηγητών απο τα 15 στα 12 λεπτά της ώρας προκειμένου να κληθούν περισσότεροι κοινωνικοί φορείς στις συναρμόδιοι επιτροπές. Απο την Ένωση Κεντρώων, ο Μάριος Γεωργιάδης καταψήφισε τον επείγοντα χαρακτήρα λέγοντας πως δεν επαρκεί ο χρόνος για την μελέτη του πολυνομοσχεδίου.

Άννα Καραβοκύρη

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024