Τα γραφεία που μισθώνει η Λαϊκή Ενότητα πλειστηριάζονται σήμερα για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους κάτι που όμως θα δημιουργήσει πιθανό πρόβλημα στη στέγαση των εργαζομένων του κόμματος.

Όπως δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης στο in.gr : «Είναι αδιανόητο και αδύνατο η τράπεζα να μην γνώριζε πως ο όροφος αυτός που πλειστηριαζει, ενοικιάζεται απο την Λαϊκή Ενότητα. Νόμιζω πως το γνώριζαν, δείχνοντας όμως αλαζονία θεωρώντας περιττό έστω και να μας ενημερώσει».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑΕ εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑΕ, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑΕ, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑΕ και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ’ όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο