Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη

Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την τοποθέτησή του για το ζήτημα χορήγησης ασύλου σε έναν από του οχτώ τούρκους στρατιωτικούς.

Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την τοποθέτησή του για το ζήτημα χορήγησης ασύλου σε έναν από του οχτώ τούρκους στρατιωτικούς.

«Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου, αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η – με κάθε τίμημα – παραμονή τους στις καρέκλες τις εξουσίας» αναφέρει.

Σχολιάζοντας την δήλωση του υπουργού ότι «υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες», η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει πως «ο πρώην ακτιβιστής και θιασώτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά την δήλωση του κ. Κοντονή ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να δικαστούν οι 8 στην Ελλάδα, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη, διατυπώνοντας μάλιστα κρίσεις που είναι αντίθετες και με το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου, αλλά και της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου, η οποία έκρινε ότι οι 8 αξιωματικοί δεν είχαν καμία ανάμιξη στο πραξικόπημα στην Τουρκία».

Προκλητική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία και την αναφορά του υπουργού στο ζήτημα της διαχείρισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στη Μόρια. «Για άλλη μία φορά επανέλαβε – εμμέσως αυτή τη φορά – ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στα κέντρα υποδοχής».

Η συνέντευξη του κ. Μουζάλα είναι άλλο ένα δείγμα «της υποκρισίας και της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά. Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου, αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η – με κάθε τίμημα – παραμονή τους στις καρέκλες τις εξουσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024