Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σήμερα το Αίολος Κεντέρης Ι

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σήμερα το Αίολος Κεντέρης Ι

Το «Αίολος Κεντέρης Ι», διαμερίσματα, οικόπεδα και αγροτεμάχια βγαίνουν σήμερα Τετάρτη, στο «σφυρί» στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αρχίζουν ξανά.

Το «Αίολος Κεντέρης Ι», διαμερίσματα, οικόπεδα και αγροτεμάχια βγαίνουν σήμερα Τετάρτη, στο «σφυρί» στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αρχίζουν ξανά.

Υπενθυμίζεται ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για σήμερα και μέχρι τις 31η Ιανουαρίου 2018, καθώς οι συμβολαιογράφοι αναμένουν να τεθεί σε εφαρμογή η νομοθεσία που θα τους προστατεύει όταν διενεργούν πλειστηριασμούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου του, ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για σήμερα και μέχρι 31.1.2018.
«Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για σήμερα όμως είναι προγραμματισμένο να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησής τα 6,5 εκατ. ευρώ το πλοίο Αίολος Κεντέρης Ι, που έχει κατασχεθεί για χρέη ύψους 75 εκατ. ευρώ της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου από την Πειραιώς.

Ο πλειστηριασμός, εκτιμάται ότι μπορεί να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον επενδυτών με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές κινήσεις από πλευράς των παικτών της ακτοπλοΐας.

Αναλυτικότερα, είναι προγραμματισμένα να βγουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την Τετάρτη στην Αθήνα, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

  • Από την Τράπεζα Eurobank, διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας μετά δώματος συνολικής επιφάνειας 380 τμ στη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Αμαλίας του Δήμου Αθηναίων, έναντι του ποσού του 1.310.000 ευρώ
  • Από την Τράπεζα Eurobank, ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Βούλας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Ανατολικής Αττικής, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, έκτασης 628 τ.μ., έναντι του πόσου των 423.000 ευρώ,
  • Από την Τράπεζα Eurobank, ένα αγροτεμάχιο 5.156 τ.μ., εκτός σχεδίου μετά διώροφης αυτοτελούς κατοικίας με υπόγειο, σοφίτα και ένα εκκλησάκι περίπου 45 τ.μ., στην περιφέρεια του Δήμου Μαρκόπουλου, έναντι του πόσου των 375.000 ευρώ,
  • Από την Alpha Τράπεζα, ένα αγροτεμάχιο έκτασης 13.510 τ.μ. στην εκτός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ασπροπύργου Δυτικής Αττικής, έναντι του ποσού των 541.221 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

in.gr

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024