Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σταύρωσε» την βασιλόπιτα ο Τσίπρας;

«Σταύρωσε» την βασιλόπιτα ο Τσίπρας;

Μπουγάτσες και βασιλόπιτα είχε το «μενού» στο Υπουργικό Συμβούλιο. Και μπορεί το φλουρί να έπεσε στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έφερε και την πίτα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας την «σταύρωσε» πριν την κόψει;

Μπουγάτσες και βασιλόπιτα είχε το «μενού» στο Υπουργικό Συμβούλιο. Και
μπορεί το φλουρί να έπεσε στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έφερε και την
πίτα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας την «σταύρωσε» πριν την κόψει;

Το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει στον «Βηματοδότη», ο οποίος αναφέρει: «Ηταν το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο του 2018 και σε αυτό ο Αλέξης Τσίπρας (αυτο)ανακήρυξε το 2018 έτος του τέλους των προγραμμάτων και της εξόδου της χώρας στις αγορές. Ηταν μία χαρούμενη ατμόσφαιρα με αλληλοσυγχαρητήρια ανάμεσα σε υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς και κυρίως όταν ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ότι έκλεισε η τρίτη αξιολόγηση χωρίς ένα ευρώ επιβάρυνση για τους πολίτες. Και μετά ήρθαν οι… μπουγάτσες, η βασιλόπιτα και το φλουρί.

»Τις μπουγάτσες τις έφερε αεροπορικώς με πτήση της Aegean από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης (λόγω εορτής). Τη βασιλόπιτα την έφερε οδικώς από το υπουργείο του ο Πάνος Καμμένος και αμέσως εμφανίστηκε στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου μία μάχαιρα. Την πήρε ο Πρωθυπουργός και την έκοψε. Το φλουρί έπεσε σε αυτόν που την έφερε, αν και ορισμένοι έλεγαν ότι η υπόθεση ήταν σικέ. Αλλά πώς κόβει βασιλόπιτα ένας πρωθυπουργός που του αρέσει να αποκαλείται αριστερός; Τη σταυρώνει πρώτα; Κόβει το πρώτο κομμάτι στον Χριστό (όπως κάνει η πλειονότητα των Ελλήνων) ή αλλού;..

»Κανένα από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θυμάται (ή δεν θέλει να θυμάται) εάν ο κ. Τσίπρας σταύρωσε τη βασιλόπιτα προτού την κόψει. Εκείνο που θυμούνται είναι ότι έδωσε το πρώτο κομμάτι στους φτωχούς και εν συνεχεία στα υπουργεία. Οχι, κομμάτι δεν έκοψε ούτε για τον άνεργο, ούτε για τον καταχρεωμένο, ούτε για αυτόν που χάνει το σπίτι του από τους πλειστηριασμούς, απλώς στα υπουργεία. Και αυτή η σύντομη τελετή έληξε με τον Νίκο Παππά να τάζει δώρο στον κ. Καμμένο την ψηφιοποίηση του υπουργείου του και με τον υπουργό Αμυνας να πανηγυρίζει που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που ο ίδιος προσκόμισε…»

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024