Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άλλοι την εκτέλεσαν τη Δώρα Ζέμπερη» υποστηρίζει τώρα ο δράστης

«Άλλοι την εκτέλεσαν τη Δώρα Ζέμπερη» υποστηρίζει τώρα ο δράστης

Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ' ομολογία δολοφόνος της λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πολυσέλιδου υπομνήματος στο οποίο υποστήριζε ότι δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει, υποστηρίζει πως δεν σκότωσε αυτός την άτυχη εφοριακό.

Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πολυσέλιδου υπομνήματος στο οποίο υποστήριζε ότι δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει, υποστηρίζει πως δεν σκότωσε αυτός την άτυχη εφοριακό.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό» δήλωσε στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

«Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, προχώρησε μεγάλη απόσταση, της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε, γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογία δολοφόνο της Δώρας, τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητα τους.

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ’ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε.

in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024