Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρκαγιά στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν - Tρεις τραυματίες [Βίντεο]

Πυρκαγιά στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν – Tρεις τραυματίες [Βίντεο]

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον Πύργο Τραμπ στο κέντρο του Μανχάταν. Όπως μετέδωσε το Reuters, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου, και δύο πολίτες που φέρουν μικροτραυματισμούς.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον Πύργο Τραμπ στο κέντρο του Μανχάταν. Όπως μετέδωσε το Reuters, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου, και δύο πολίτες που φέρουν μικροτραυματισμούς.

Αν και αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν αρχικά ότι δεν υπήρχαν τραυματίες, η πυροσβεστική υπηρεσία γνωστοποίησε νωρίτερα ότι ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τα σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού που βρίσκεται στη στέγη του ουρανοξύστη.

Ο Έρικ Τραμπ, o γιος του αμερικανού προέδρου, έγραψε στο Twitter πως πρόκειται για μικρή πυρκαγιά που οφείλεται σε ηλεκτρική βλάβη και πως η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

«Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης έφθασε εδώ σε διάστημα λίγων λεπτών και έκανε φανταστική δουλειά» επισήμανε ο Έρικ Τραμπ. «Οι άνδρες και οι γυναίκες της #FDNY είναι πραγματικοί ήρωες και αξίζουν τα ειλικρινή μας ευχαριστώ και επαίνους!».

Ο Πύργος ήταν η κύρια κατοικία του Τραμπ πριν από την εκλογική νίκη του στις προεδρικές εκλογές και την ορκωμοσία, ενώ συνεχίζουν να διαμένουν εκεί οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του μεγιστάνα.

Ενενήντα και πλέον λεπτά μετά την αρχική αναφορά της φωτιάς, 84 πυροσβέστες και 26 οχήματα παραμένουν στο σημείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεν Ράιλι.

Οχήματα της πυροσβεστικής βρέθηκαν λίγο μετά τις 07:00 (τοπική ώρα) έξω από το κτίριο ενώ καπνός έβγαινε από την κορυφή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που ανάρτησαν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, κατά τις 07:30 η φωτιά ξεκίνησε να τίθεται σε ύφεση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024