Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε τα ιατρικά για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο

Πέρασε τα ιατρικά για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο

Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβλήθηκε τη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ. Οι ανακοινώσεις για την απόκτησή του αναμένονται την Τρίτη.

Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβλήθηκε τη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο.

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τον Αζεβέδο αφορά σε αιματολογικές εξετάσεις και τυπικού χαρακτήρα ζητήματα, ενώ την Τρίτη αναμένεται να δρομολογηθούν γραφειοκρατικά θέματα, η τακτοποίηση των οποίων θα οδηγήσει στην τυπική ανακοίνωση για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, ως το τέλος της σεζόν, με δανεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, έχοντας την προοπτική συνέχισης της συνεργασίας μαζί του, εφόσον το επιλέξει, με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024