Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε τα ιατρικά για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο

Πέρασε τα ιατρικά για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο

Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβλήθηκε τη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ. Οι ανακοινώσεις για την απόκτησή του αναμένονται την Τρίτη.

Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβλήθηκε τη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο.

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τον Αζεβέδο αφορά σε αιματολογικές εξετάσεις και τυπικού χαρακτήρα ζητήματα, ενώ την Τρίτη αναμένεται να δρομολογηθούν γραφειοκρατικά θέματα, η τακτοποίηση των οποίων θα οδηγήσει στην τυπική ανακοίνωση για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, ως το τέλος της σεζόν, με δανεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, έχοντας την προοπτική συνέχισης της συνεργασίας μαζί του, εφόσον το επιλέξει, με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024