Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάρκο Μάριν κέρδισε το(ν) Όσκαρ

Ο Μάρκο Μάριν κέρδισε το(ν) Όσκαρ

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του λιμανιού ήταν (ξανά) ο Μάρκο Μάριν, με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει καθοριστικό ρόλο στην μέχρι στιγμής πορεία των πειραιωτών στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα με 3-0, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να «απαντήσουν» στις νίκες που είχαν πετύχει χθες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα την πιο επικίνδυνη αποστολή. Γιατί κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως η θεσσαλική ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της, είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό, οι «βυσσινί» δεν είχαν γνωρίσει ήττα στο AEL FC Arena.

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του λιμανιού ήταν (ξανά) ο Μάρκο Μάριν, με τον Γερμανό εξτρέμ να έχει καθοριστικό ρόλο στην μέχρι στιγμής πορεία των πειραιωτών στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να μη σταθεί κάποιος στα όσα έχει προσφέρει ο διεθνής άσος στην ομάδα του, ειδικά σε παιχνίδια που η μπάλα «έκαιγε». Τέτοιο ήταν και το ματς των πρωταθλητών στη Λάρισα, με τον Μάριν να δείχνει (εκ νέου) ηγετικά χαρακτηριστικά. Το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, αλλά και το ότι από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν το δεύτερο και το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού, φανερώνουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάριν.

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο Γερμανός στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να χαμογελάσει ο Όσκαρ Γκαρσία, που παρακολουθούσε από μπουθ του γηπέδου την προσπάθεια της νέας του ομάδας. Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» φρόντισε να κινηθεί στο χώρο, έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι ο Σεμπά. Κι αυτή η εσωτερική αλλαγή βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την επιθετική λειτουργία των πρωταθλητών, καθώς ο Φορτούνης (είχε δύο ασίστ) έπαιξε πιο κοντά στον σέντερ φορ. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν πεδίο δράσης από τη στιγμή που ο Μάριν «μοίρασε σωστά την τράπουλα» και ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως προαναφέραμε, ο διεθνής Γερμανός έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και σε άλλα φετινά ματς του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να βάζουν κι άλλο «βαρύ χαρτί» στο τραπέζι, σε ότι αφορά την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα του λιμανιού είναι, πως λίγο πριν την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς στη χώρα μας, ο Μάρκο Μάριν έδειξε πως είναι σε θέση να δώσει πολλά στους πειραιώτες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός νίκησε στη Λάρισα και από αύριο ξεκινά η εποχή Όσκαρ Γκαρσία στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ισπανός πιάνει δουλειά στου Ρέντη και βρίσκει τη νέα του ομάδα, στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την εντυπωσιακή νίκη των «ερυθρόλευκων» στη Λάρισα.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024