Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εικόνες και βίντεο από τη διάσωση της 35χρονης στον Όλυμπο

Εικόνες και βίντεο από τη διάσωση της 35χρονης στον Όλυμπο

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι μετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις προσπάθειες που έγιναν στο Λουκί Στεφανιού στον Όλυμπο.

Συγχαρητήρια στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών που μετείχαν στην επιχείρηση για τη διάσωση 35χρονης στον Όλυμπο, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, «για την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης» που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο.

Ειδικότερα ο κ. Τόσκας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα τμήματα των πυροσβεστών από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο, της 2ης ΕΜΑΚ, του προσωπικού του στρατού, του καταφυγίου «Γ. Αποστολίδης» και του ΕΚΑΒ, αλλά και στα πληρώματα των ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εκτέλεσαν νυχτερινές πτήσεις διάσωσης υπό αντίξοες συνθήκες.

Κατάγματα στα πλευρά

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της 35χρονης ορειβάτισσας που τραυματίστηκε στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 2.800 μέτρων.

Η 35χρονη φέρει κατάγματα στα πλευρά της, γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί χρόνο νοσηλείας. Η ορειβάτισσα μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024