Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εν αναμονή της ανακοίνωσης Μαυροπάνου από την Άρσεναλ

Εν αναμονή της ανακοίνωσης Μαυροπάνου από την Άρσεναλ

Σήμερα Πέμπτη, εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ. Σύμφωνα με κύκλους της αγγλικής ομάδας, ο 20χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο από την περασμένη Δευτέρα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων».

Σήμερα Πέμπτη, εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με κύκλους της αγγλικής ομάδας, ο 20χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο από την περασμένη Δευτέρα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων».

Ο Μαυροπάνος ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2019. Ρεπόρτερ της Άρσεναλ, ο οποίος αποκάλυψε μέσω twitter λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφή, υπερθεματίζει το γεγονός ότι ο Μαυροπάνος είναι το δεύτερο «μεγάλο ταλέντο» του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος «μετακόμισε» στην Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση του δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ των «κανονιέριδων», αλλά θα δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον ήθελε καιρό.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024