«Χρυσές» Σπανάκη και Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα στην Κ17
Οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2018 για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Οι Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ17 κοριτσιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 420 που ολοκληρώθηκε στο Περθ της Αυστραλίας.
Οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2018 για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Οι Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ17 κοριτσιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 420 που ολοκληρώθηκε στο Περθ της Αυστραλίας.
Το ελληνικό σκάφος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 83 βαθμούς, μετά από 12 ιστιοδρομίες.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Ιταλίδες Καρλότα και Καμίλα Σκόντνικ με 122 βαθμούς και την τρίτη οι Ελβετίδες Σ. Μόσεγκααρντ – Σ. Ραστ με 142 βαθμούς. Έτρεξαν συνολικά 18 σκάφη.
Στην γενική βαθμολογία των γυναικών, όπου έτρεξαν 41 σκάφη, οι Σπανάκη–Παπαδοπούλου (Ι.Ο.Π.) κατέλαβαν την 8η θέση και οι Κ. Βαρδαλής–Π. Γ. Ματσαδές (Ν.Ο.Τ.Κ) την 10η με 112 βαθμούς.
in.gr
- LIVE: Φούλαμ – Άστον Βίλα
- Το εντυπωσιακό ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας (vids)
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν ο Αλεξάντερ-Γουόκερ των Χοκς (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442