«Χρυσές» Σπανάκη και Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα στην Κ17
Οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2018 για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Οι
Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό
μετάλλιο στην κατηγορία Κ17 κοριτσιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 420
που ολοκληρώθηκε στο Περθ της Αυστραλίας.
Οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2018 για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Οι Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ17 κοριτσιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 420 που ολοκληρώθηκε στο Περθ της Αυστραλίας.
Το ελληνικό σκάφος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 83 βαθμούς, μετά από 12 ιστιοδρομίες.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Ιταλίδες Καρλότα και Καμίλα Σκόντνικ με 122 βαθμούς και την τρίτη οι Ελβετίδες Σ. Μόσεγκααρντ – Σ. Ραστ με 142 βαθμούς. Έτρεξαν συνολικά 18 σκάφη.
Στην γενική βαθμολογία των γυναικών, όπου έτρεξαν 41 σκάφη, οι Σπανάκη–Παπαδοπούλου (Ι.Ο.Π.) κατέλαβαν την 8η θέση και οι Κ. Βαρδαλής–Π. Γ. Ματσαδές (Ν.Ο.Τ.Κ) την 10η με 112 βαθμούς.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.