
Λίβερπουλ – Κουτίνιο – Μπαρτσελόνα: Το νέο μεταγραφικό σίριαλ
Η Λίβερπουλ διαπιστώνοντας τη μεγάλη επιθυμία του Κουτίνιο να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλάζει στάση, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As και εμφανίζεται πλέον ανοικτή σε κάθε πιθανότητα: να τον πουλήσει τον Ιανουάριο ή να συμφωνήσει σε μια μεταγραφή για το καλοκαίρι.
Η Λίβερπουλ διαπιστώνοντας τη μεγάλη επιθυμία του Κουτίνιο να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλάζει στάση, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As και εμφανίζεται πλέον ανοικτή σε κάθε πιθανότητα: να τον πουλήσει τον Ιανουάριο ή να συμφωνήσει σε μια μεταγραφή για το καλοκαίρι.
Η ανανέωση του συμβολαίου του είναι η λιγότερο εφικτή προοπτική από τις επιλογές επειδή είναι πολύ σαφές ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και επιπλέον, γιατί η Μπαρστελόνα τον έχει, μαζί με τον Γκριεζμάν, ως προτεραιότητες για το 2018.
Οι Αγγλοι ανέφεραν ότι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ απέρριψε τρεις προτάσεις της Μπαρτσελόνα. Τώρα οι Καταλανοί φαίνεται ότι επιστρέφουν με πρόταση 110 εκατ ευρώ συν 40 εκατ. που θα κοστίζουν παίκτες για να παραχωρηθούν στους «κόκκινους».
Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, η Μπαρτσελόνα, θα προσπαθήσει να πουλήσει μέχρι και οκτώ παίκτες πριν από την επόμενη σεζόν για να χρηματοδοτήσει την άφιξη των Κουτίνιο και Γκριεζμάν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»





