
Χανιά: Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον λαχειοπώλη
Στο Αστυνομικό μέγαρο εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο 44χρονος, ο οποίος αργά το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε και διαμέλισε έναν 66χρονο λαχειοπώλη. Ο οδηγός του αγροτικού παραδέχτηκε το περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε περιέλθει το όριο του αυτοφώρου.
Στο Αστυνομικό μέγαρο εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο 44χρονος, ο οποίος αργά το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε και διαμέλισε έναν 66χρονο λαχειοπώλη.
Ο οδηγός του αγροτικού παραδέχτηκε το περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε περιέλθει το όριο του αυτοφώρου.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα.
Τέλος ο 44χρονος ενδέχεται να κληθεί εκ νέου να δώσει κάποια κατάθεση, ειδάλλως θα εμφανιστεί ενώπιον των αρχών όταν οριστεί τακτική δικάσιμος.
in.gr
- Ντόναλντ Τραμπ: «Σκοτώσαμε το Νο2 στην ιεραρχία του ISIS»
- Κοζάνη: Μυστήριο η εξαφάνιση 78χρονου – «Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε»
- Champions League: Το… τοπίο με τους αντιπάλους της ομάδας (Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;) που θα τερματίσει στη 2η θέση
- Σε ποιους θα επιστραφούν οι διαφορές από τις συντάξεις χηρείας
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Μειώνονται οι τύψεις όσο μεγαλώνουμε;

